Měla jsem
Anotace: Udělat tolik věcí a tolik jich vynechat..
Měla jsem
Na sobě jsem měla tvůj svetr
půjčils mi ho,aby mi nebyla zima
Zbytečně-hřála mě láska
Pila jsem ze stejné láhve,
voda z ní byla pro mě svěcená
Zbytečně-hřešila jsem
Viděli jsme spolu tolik věcí,
vše bylo kouzelnější a hezčí
Zbytečně-láska mě oslepila
Žila jsem tvůj život,
abych poznala,jaký vážně jsi
Zbytečně-byl jsi můj
Opustila jsem tě,
abych poznala život bez tebe
Zbytečně-nestojí za nic,jen za zlomené srdce
Měla jsem..s tebou zůstat.
Komentáře (2)
Komentujících (2)