Pásky lásky
Láska...
...lahodné opojení přeslazeným mokem,
první doušek, druhý, třetí...
...netušíte jak...
a stanete se cvokem.
Cvokem, který lásce slouží
a tolikrát
a tolikrát
a tolikrát...
se pro ni souží...
ale řekněme si na rovinu:
Kdo uniknout jí touží?
Nejste první, nejste poslední,
vždyť každé ráno, když se rozední,
vaše první myšlenka patří jí,
lásce...
i přes veškeré snažení,
cítíte se stažení,
v ocelové pásce...
V pásce, která bolí...
jako rána ošetřená solí.
Často se pak tážeme...
má to smysl?
...avšak vzdát...
se jí...
nedokážeme...
Přečteno 529x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)