vapiti-Rozumim Ti, je krasnejsi nez ta predesla vidis, vkladas do ni svuj cit sve kouzlo a v tom je prave ta krasa... cim vice otevres svoji dusi, tim lepsi basne budou, jsi bajecny.
16.06.2007 18:54:00 | carodejka
Obdivuju Tě,že i po tolika básních ti ještě nedošly nápady a že pořád píšeš čím dál tím krásnější básně!
16.06.2007 13:23:00 | Chancer
Vapiti-Je moc krasna, kdepak se to v Tobe bere... copak jeste skyvas? Moc krasne ... krasnejsi nez posledne.
16.06.2007 11:24:00 | carodejka