Zůstávám
Anotace: i když mě o to neprosíš...
Chvíle štěstí nezmírní
tu bolest z předešlých týdnů, dní.
Už nikdy to nebude jako dřív
a čím víc si mi blíž
tak já se trápím a nedokážu nic říct.
Nechávám sebou v prachu smýkat,
nebráním se i když nemůžu dýchat.
Jsem tu pořád pro tebe
a dávno vím, že už mě nepotřebuješ!
.....přesto zůstávám opodál...
Komentáře (3)
Komentujících (3)