Nevzdám to
Anotace: ..s věnováním jedné slečně :)
Stala ses mým zvykem,
za tu dobu co tě znám.
Jednou řek jsem "Počkám si!",
vždyť já nespěchám!
A pálí mně oči,
když vidím že jsi sama.
Možná to zní vtipně,
ale jsi v mém životě daná.
Byla by snad chyba,
promluvit na tebe?
Vím, za to co jsem ti zpusobil
nepůjdu do nebe.
Budu na tebe čekat
i po léta celá
a jenom tak nepřestanu
i kdybys mně nechtěla.
Není se za co stydět - mám tě rád!
Mám být láska nebo kamarád?
Teď snad vše si můžeš přát,
vše se pokusím ti dát!
Mám tě rád!
Komentáře (1)
Komentujících (1)