Kdo seje bouři
Kdo seje bouři
sklízí vítr
cos mi z plachet vzal
co život dal
dvoustranný mince
už dnes nesbírám....
Bojím se pout
bojím se vázat
nechci si lhát
nechci ti lhát
ale já nejsem taková
maková
tvarohová
povidlo, co šlo na vandr.
Komentáře (3)
Komentujících (3)