Má přání...
Anotace: Vypadni, nelez mi už do života!
Má přání...
Co kdo ví o přáních mých ,
nikdo, ani ty,
ses nikdy nezajímal,
o tuto část mé bytosti,
neměla místo v plánech tvých.
Proč prý, tě posílám pryč?
Pokud se s nějakou jinou
dělím o lásku,
tak to raději nechci nic.
A na tuhle svou otázku,
odpověď si najdi sám!
Já jen toužila být milována,
nezůstávat stále sama,
láska nás dvou,
měla zůstat,
pouze mezi náma.
Komentáře (0)