SMS
Anotace: Jak se vejít do 160 znaků... A ještě mi dva znaky zbyly...:)
Noc se snáší, temnoty přibývá,
svíci zháším, touhou se zabývám.
Divný pocit hruď mi svírá,
láska jako černá díra,
všechno mizí ubývá,
chybí mi moc láska má...
Přečteno 694x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)