Vzpomínka
Už je to sice dávno, ale měli jsme se hodně rádi, proč to není stejný i když sme jen kamarádi?
Vzpomínka na tvé objetí vhání mi do očí slzy, ty zbytečný hádky, mě to tag mrzí.
Všechny Vzpomínky na mou lásku k tobě snažím se zapomenout, v mém srdci to nechalo díru bezednou.
Nikdy na tebe moje oci nezapomenou, vzpomínky v mém srdci zůstanou.
Komentáře (0)