Když svět je barevnější
Když slunce je žlutější,
když nebe je modřejší,
když je tma černější
já jsem pak šťastnější.
- všechno to znamená,
že láska znavená,
co život mi zbabrala,
síly zas nabrala.
...
Když tma je víc černá,
já chci ti být věrná.
Když nebe je čisté,
pak nic není jisté.
Když slunce víc září,
má duše se páří
...s tou tvou.
Prokletou.
Komentáře (5)
Komentujících (5)