Vzpomínka
Anotace: Když člověk usíná sám v oceánu peřin...
...
Válečkem balzámu
na dně kapsy zatoulaným
vzpomínku svou
jak Egypťané faraóny
před smrtí bráním
Vzpomínku dávno pohřbenou
pod pyramidou času
(tu na Tvůj polibek)
si na rty natírám
a
tiše se tím týrám...
To možná proto
že cítit
touhu
nostalgii
stesk
je pořád lepší
než necítit
nic...
Komentáře (2)
Komentujících (2)