Spi
Zavři očka,
jako kočka koukej spát,
já mám tě
vážně strašně rád...
Měsíc dávno svítí nocí,
kreslí stíny
na tvých bocích...
Tak zavři rychle svoje víčka,
něžná jako tlapky lvíčka...
Zkus chytit aspoň zbytek snů,
které jedou jako vlak,
když je chytíš dřív než usnu,
budu tě ve snu milovat...
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (12)
Komentujících (11)