Bolest
Anotace: sám sebe presvedčovat, že neni pravda něco co je zjevné je fakt hloupost...
Hroby lásky všude kolem mě jsou,
zničené duše, spasení nad vodou.
Konec krasné chvíle, chcípni bídná svině
nekonečná zášť, mám ze slz já plášť
Není žádná láska a nikdy nebyla
to jen, chudé srdce si šlechtila
Kolem pusy samý med,
po zádech teď stéká krev
Já já já jenom já...to ty znáš...
Komentáře (0)