KDYŽ …
Anotace: No jo to se tak stává, že básnička je věnována tomu koho milujueme ... Tobě Kubíčku
KDYŽ …
Když na tebe myslím dochází mi trpce,
Že sebral jsi mi duši, tělo i srdce.
Když do očí se ti podívám,
Zjistím, že bez tebe nejsem nic,
Že tě potřebuji, že bych tě chtěla mít stále víc …
Chtěla bych s tebou kráčet nocí,
Počítat hvězdičky …
Jsem tvá a jenom tvoje,
A chtěla bych jí být navždy …
Než pohltí mě země .
Komentáře (0)