mělo to být určeno jen pro jednoho čtenáře, o literárním zpracování nemůže být řeč.
18.06.2007 21:42:00 | Miskitka
Možná, když počkáš, přijde ten správný čas, jen ho nezmeškat.. Pak bude lepší říci svůj cit a otevřít své srdce, pokud nezbude jen pláč.. Ale i ten je lepší, než takovéhle trápení. Na to kašli.. Nestojí za to, strach za to nestojí..!
18.06.2007 21:40:00 | Gabriel17