Myslím, že sami nejsme schopni zhodnotit, co v našem životě za co stálo. Možná jednou budem pěkně překvapení... :o)
20.06.2007 10:46:00 | Hesiona-Essylt
vadí mi rýmovaný klišé - nebe, zebe, sebe .. Ale dělám to taky, obsah je moc smutný, kéž by tak šlo odsoudit život za to, co nám napáchal.
18.06.2007 22:13:00 | Miskitka