Už není "my dva"
Anotace: Moji drazí je to těžké, když šlověk chce dát lásku a nemá komu
trpím, když ji vidím
po tvém boku stát
trochu jí závidím
ale nedávám to znát.
chtěla bych to vrátit
a být zase tvá
nechtěla jsem tě ztrati
a být samotná.
Záleží ti na tom
jak se teďka mám
asi ne, proč taky
vždyť už není "my dva"
Komentáře (2)
Komentujících (2)