Anotace: ..některé věci stále nechápu...
Tak tahle básnička mě vzala... jsme teď totiž tak mírně víc zamilovaná do jedné mírně víc starší osoby... on je dospělý a já jsem dítě... a přesto mu v duchu budu vždycky říkat - chci tě...
19.06.2007 21:58:00 | Duše zmítaná bouří reality