Zloděj
Anotace: ukradl to nejcennejší...smích.
Úzkost prochází mým srdcem,
sucho v hrdle mám,
přiznávám, že strach dostávám.
Život rozdal svoje karty
ne - nesmíš, nelíbej mě na rty!
Už dávno nejsem ta stejná dívka,
po které se ti tolik stýská.
Úsměv zmizel z mojí tváře,
byla to (asi) krádeš
a zlodějem jsi byl TY!
Komentáře (0)