Scházíš mi
Anotace: Láska je krásná, když u sebe ji máš, odloučení je kruté, tu bolest v srdci znáš.
Postrádám tě každou chvílí čím dal víc,
že miluju tě, lásko, to chci ti říct
a polibkem chci hladit tvoje rty každičký okamžik,
mé srdce po tobě touží a jen ty můžeš utišit jeho touhy křik.
Pak času se ptám, kdy mohu tě zase spatřit
a najevo ti dát, že mé srdce bude ti věčně patřit.
Vánek mi šeptá, co dál se stane
a ví, že mé srdce jen pro tebe plane.
Osudu se ptám, co dál se bude dít,
on odpoví, že jen tebe budu navždy v srdci mít.
Přečteno 11005x
Tipy 14
Poslední tipující: lonelymaiden, 5thelement, paneach, Kiss.Beruska, jesterka, veronicie
Komentáře (6)
Komentujících (6)