Nadčasová..
Nadčasová slova ,
co předběhly včerejšek,
ukvapeně vyřčená,
změnily celý svět..
Prolétly v éteru,
na vlnách lásky.
letěly k severu,
někam k srdci,,
Mířily snad i výš,
stoupaly do hlavy.
jako bubliny stěstí,
než praskly a zmizely..
jako vřerejší sny...
Komentáře (5)
Komentujících (5)