Se jménem,bez jména..
Anotace: já za lásku k Tobě vážně pykám..ještě pořád
Spala jsem venku,a noc byla studená
-zdál se mi sen,a byls v něm ty-
Se jmémen,bez jména
Štastná a neštastná,na srdci zraněná
-ptala jsem se hvězd-
Co láska znamená
Jen slané slzy mi stékaly po tvářích
-a měsíc v úplňku se mi smál-
Milovat Tebe je prý hřích
Byla jsem pro Tebe kdys víla spanilá
-tys ze všech karet byl ta nejvyšší-
A na tu kartu jsem život vsadila
Slepá láska mě dovedla k místu,tam nebe se zemí se stýká
-v tom místě mi v srdci uhasl žár-
Protože víš,za lásku se pyká
Komentáře (4)
Komentujících (4)