Anotace: Tohle jsem složil, když jsem jí viděl po pěti dnech a stačilo nám pár minut a zas vše bylo v hajzlu.Člověk tak moc touží být s tím druhým, ale pak stačí pár vět a je konec.Už to nejde dál vydržet, vidět ji a nemoct ji hladit, líbat...nic.Nejde...
píšeš krásně, jen mě mrzí, že tvá bolest je vždy pravdivá a opravněná... Ale věřím, že to zvládneš. :)
20.06.2007 08:25:00 | Laivindia
Laska je krehka nadoba, at se Tva bolest rychle zahoji, nechapu to ze kdyz se lide miluji zpusobuji si bolest, preji Ti hodne stesti at to tolik neboli.Moc hezky jsi basen napsal.
19.06.2007 09:48:00 | carodejka