...láska umí psát krásná slova...umí i malovat krásné obrazy...umí skládat nádhernou muziku...
20.06.2007 10:45:00 | Lota
...žádná erotika ...mne děsíš ...konec světa ??? ...
...U.D.O. - Mastercutor ...
19.06.2007 16:18:00 | WhiteSkull
.... Šmudlo, .... to znám ... zvětšený mandle, ... s tím si nehrej ....
Nech si to radši ufiknout, .... než začneš bejt samá angína ... a alergie ..
*- .... když říkám .. to , ... tak nemyslím tamto ... , .... no, ale kdyby to hodně zlobilo, a nefungovalo, .... no tak radši ufiknout ... i tamto ...
Preventivně ...
19.06.2007 13:27:00 | HarryHH
Jako pan Prostorníček
vyškrtl jsem z Tvého slovníku
spojení dvou slov - bez tebe -
jako do budoucna absolutně
nevyužitelné...
19.06.2007 10:07:00 | smudlinek
... vejdu se do dvou stovek ... měsíčně ... snad
... vejdu se do třicetšestek ... blue džíns ...
... vejdu se i do rakve ... na míru ...
... vejdu se do tvé náruče ...
... ale do smrti nevejdu se nikam ...
... bez tebe ...
19.06.2007 10:02:00 | Marcella