Jsi
Jsi děvka má i ctnostná dáma
Jsi krokem někam do neznáma
Jsi všechno mé a jsi i nic
Jsi rubem mým a jsi můj líc
Jsi chlípnou duší padlého anděla
Jsi vším čím chtít si nechtěla
Jsi ranní něha smyslných doteků
Jsi výkřik když padáš bez dechu
Jsi chlípná duše nesmělá
Jsi černá přebarvená do běla
Jsi věrná s mojí nevěrou
Jsi děvka s duší nesmělou
Přečteno 500x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)