Je to nádherná báseň... Při jejím čtení slyším recitovat dívku rozdavší své srdce, vyřknoucí jako poslední své vlastní přání...
Báseň, v níž čas stojí... Báseň, v níž útrapy stékají s deštěm... Báseň šeptající, ať si nasloucháme. Báseň, s níž se hezky usíná v touze obejmout zasněnou dívku a dát jí svůj život... Báseň uklidňující... Báseň věčně zasněně krásná...
24.06.2007 13:33:00 | d---