Akt Lásky
Anotace: Konec chvílím bez radosti..
Konec chvílím bez radosti,
konec proseb po lítosti.
Spolu spálili jsme staré mosty
s myslí o jasné čistosti.
Slib si proti nevěrnosti,
šeptáme se vší rozhodností.
Dnes jsme pouze jako hosti
v našem večeru bez starostí.
Žádné pozvání z lhostejnosti,
dnes nás naše láska hostí.
Spolu najíme se dosytosti.
Chvíle rozkoše a nevinosti,
teď se můžeš mého těla zmocnit..
Komentáře (1)
Komentujících (1)