Okno v bouři
stříbrným oknem...
jak vraty na sto západů...
těžko dostat se k branám tvé duše
sklem co tříští se ve tvých slzách
střípky co řežou čistotu skvoucí
pohled jež doutná, tak ohnivý tak vroucí
v nekonečnost času
utopen pod nánosem prachu
který ze sebe shazuje tvá stoletá vrba
každou z jednotlivých myšlenek oprášíš a schováš
"na později..."
ale pak opět zapomeneš- a nikdy se nevrátíš
kdyby oknem do tvé duše bylo možné vlést
vyrvat všechny zámky....
z růží vyrvat trny a neškodně kvést
kdyby bylo možné, slzy vrátit zpátky...
Komentáře (0)