Proč...?
Anotace: proč by taky ... proč a nač ...
Proč smutnit?
Nač je pláč?
Proč se trýznit?
Tak proč a nač?
Pro lásku bojovat.
V nemožné věřit.
Životem proplouvat.
Cestu k smrti měřit.
Nechci zklamání,
projevy žalu.
Nepotřebuji další tápání
v tom srdcovém bolu.
Proč bych jen já měla doufat
a jiní na to srát!?
Kdo mi pak bude bolístky foukat,
až přijde další pád?!
Už nedám své srdce nikomu,
když neumíte o něj dbát.
Už nechci znovu žít ve strachu,
že budete mi zase lhát.
Komentáře (6)
Komentujících (6)