Že už tady jednou byla?? Tehdy jsem si ji kopírovala do výběru těch nej... ;)... pořád stejně krásná...
20.06.2007 16:28:00 | prostějanek
Tomáši, ta je krásná!!! V Praze jsem, uléhám i vstávám, ale asi budeš z jiné čtvrti, protože takováhle rána... ?
20.06.2007 09:41:00 | Rybí_kost
Ráno je zastávka na první jídlo
někdo si dá slaninu
někdo drobky z večeře
podle toho jak dobré má bidlo
Ráno je slunce i penisu stoupání
je tady světlo
chce to první čůrání :-)
20.06.2007 09:34:00 | smudlinek
Ráno to jsou vzpomínky od kata Mydláře,
ráno to jsou výčitky po noci v hospodě,
namísto ovocných knedlíku na páře,
žaludek plave ti na vodě...;oD
20.06.2007 09:26:00 | STIMPRE
Ráno to jsou roje ospalků
Ráno to jsou nerozmávané řasy
Ráno nechám hlavu na špalku
Ráno mi vypadaly vlasy
bude se dobře tít...
20.06.2007 09:21:00 | smudlinek