KOLIKRÁT???
Anotace: Pro toho,pro koho je vlastně všechno:D...je to vlastně..takovou omluvenkou:)...nezlob už se na mě prosíííím...a je to pokus:Dno...ehm...pokus radši neee:D:Pza rohem před rohem byla sranda 4ever...nezapomenu nikdy!!!SMÍÍÍCH...:Dbude mi smutno:(
Povídej mi dneska před spaním
Povídej…
Ošizená nezastáním
Toužila přiložit prstíky na polštář
Tolikrát
Kvůli Tobě
nelítat
…
A jen já tuším,že to nikdy nebude jiný
A že to prostě nebude stejný..
Vrať se zase
Až budu usínat s pravdou na víčkách
A Ty mě budeš hledat
V nekonečných záclonách
Umíš se dotýkat paprsků?
Který pálí bez otázky
Vyznání z milionu nevšedních úletů
Milujou
Bez lásky
a
Češou Ti vlasy
ty,ve kterých si minule hrála
A hledala štěstí
Však se bála
…
Zítřku a dalšího opitýho rána
Kdy budeš vstávat sám
A ona?sama
Drželi se za ruku
A smáli se tomu,co bylo
Však do snění je
Probudilo…
Brouzdali se v šlépějích sluncí
A smáli se jeho svitům
Odrazům posledních zvonění
A slz
Který spolu v lásku už nezmění
A těšila se na další povídání
Zítra stejný
Nepoznání
…
Připomněl jsi mi,že kytky musí taky růst
A děti se musí smát
Tak povídej
Kolikrát??
„Nerozsvěcuj!!
Vždyt víš že se bojím světla
Připomíná ráno“…
Víš když budeš pochodovat po parapetu
A sjíždět ho pohledem
Pak pošeptej mi krásný slova
A slib mi zítřek
Zas a
znova
tak jak minule
tak jak včera
…
probudit se zaslepená
probudit se jiná
to rozhlasová ozvěna
připomíná
že včerejšek byl vlastně naivním snem
a dnešek probuzením do reality
však umíš být akorát opilým ránem
a umět se chlubit neprosněnými city…
to strach mě naučil poslouchat
a učil mě k ránu
umírat
však dneska je to vlastně jiný
umírat
je nepovinný
Přečteno 607x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
Komentáře (4)
Komentujících (4)