Anotace: jo, tak jsem se zase spletla, světe div se... Pocitovka z prvotních pocitů...pokud přijdu na to, že je hrozná, budu mazat...
No tak si zazpívej...
třeba právě v tom obilí,
které jsem právě prošla tvými rýmy...
Co bolí, zmizí...
věř mi, i dřív než za chvíli,
s písničkou přiletí ti pocit zcela jiný...
:o)
20.06.2007 21:21:00 | Cecilka
Zkusíme to...
hele... roboti zase myslí, že jsem TRDlo... no, asi maj´ pravdu...
20.06.2007 19:50:00 | prostějanek
ulamem rucicky cifernikum, vysypeme pisek z presypacich hodin...a utecem, utecem utecem casu...vyjde to?
20.06.2007 19:42:00 | Severka
... všechny zkušenosti jsou pro něco. Tak tomu je. Z některých je třeba se ponaučit či vyvarovat. Vždy může bejt hůř ... ale taky líp :-)
PS: nemazat !!! :)
20.06.2007 17:59:00 | Alci