Ona to ví... A nevim jestli tys jí to řekla nebo to našla sama, ale už si to i četla... Každej nemůže bejt šťastnej..
27.06.2007 11:53:00 | Gabriel17
můžu se zeptat?souvisí to nějak s mojí nejlepší kamarádkou???asi tě zklamala hodně,co? nicméně tady se hodnotí to dílo ne příčiny,takže je to moc hezký (a dost smutný teda no...)
23.06.2007 11:28:00 | Jamesow