Zvláštní nálada
Anotace: tak ,nekdy pocity vitšzí nad...vsak vis
Jsem tu a tam,
poslouchám čas.
Jdi dál.Husa a klas.
Nevadí co říkám.
V hlavě však rodí se plán.
Barevný s nocí se zdá,
nad ránem bledne a...
zitra?
Co naděláš, myšlenek pár,živoří,
mozek už netvoří.
Jsem tu však stále,
a vím že i ty,
cítím.
Rozhrnout záclonku chci,
říci...
pojď....se mnou,pojď.
Komentáře (0)