to jsem jí řákal
ve dne v noci
a stejně odešla
ani neřekla
já se vrátím ...
čekám do dnes
asi zbytečně...
hezký den ti přeje Kavec
21.06.2007 09:14:00 | kavec
Duhové dny a závratě nocí
Tančím s nimi - strachy zebou
Protkaná chvěním - roztopená něhou
Zůstávám tvá a nechci,abys někdy procit...
21.06.2007 08:32:00 | Žqáry