Miláček
Anotace: Pro jednu skvělou holku
Dobré ránko má milá kopretinko.
Jak se Ti spinkalo Ty moje květinko?
Já nemohl jsem dospat, moc dobře vím,
že se spolu v pátek máme setkat.
Kávová očíčka, široký úsměv,
obrovské srdíčko, ano,
jsi to ty, moje holčičko*
Jsi báječná a já vím, že
lepší holky není.
Mám Tě moc rád a nic,nic
to nezmnění*
Komentáře (2)
Komentujících (2)