sbírat .. ochutnávat
... se dívat ... poznávat ..
v tobě se rozplývat ...
22.06.2007 14:04:00 | HarryHH
Mám v oblibě krátké a sdělné dílka, jejichž myšlenku nemusí člověk dlouho hledat.
A ani mi nevadí, že se to nerýmuje...
21.06.2007 10:42:00 | Radek Holomčík
Směním
...království za polibek
...nadupaný motory za tvé vrnění
...hudební nosiče za tvé podržení
...svůj byt za tvé místnůstky
...veškeré oblečení za tvou nahotu...
21.06.2007 10:29:00 | smudlinek