JSI
Anotace: Láska láska láska ...
Z lásky
Jsi konec nekonečného příběhu,
Jsi kapka ranní rosy,
Jsi písek usazený na břehu,
Jsi obutý a přec úplně bosý …
Jsi touha, cit, a víra,
Jsi hvězda, jenž pro mě září,
Jsi naděje, která neumírá,
Jsi nevinnost v dětské tváři …
Jsi moje všechno!
Z nepochopení
Jsi pohlazení, které bolí,
Jsi slunce, které chladí,
Jsi cukr, který solí,
Jsi přízeň, která vadí!
Komentáře (0)