Anotace: ..v Tichém oceanu...
Moc krásná a moc smutná, chyba bude asi v systému.. Ale to už jsem říkala, mno co dodat - jednoduše se ten pravý jednou najde, i kdyby se narodil v Antarktidě před 60lety - tady konečně poznávám svůj optimismus..
22.06.2007 12:20:00 | Rádoby zoufalá
Věci, které nepotřebujeme, obvykle vyhazujeme do
smetí mezi to ostatní haraburdí...
22.06.2007 10:11:00 | jehlaspichlas
tož sem druhá dneska co to čtu.. a první co dává body.. :) hihi.. no musím říct.. že je to hodně pociťovká .. ale líbí se mi... mám ráda smutné básně...
21.06.2007 23:20:00 | Najlin