O lásce
Miluji. Na věk nemyslím,
bezelstně, bez nároku na odměnu.
Vroucně, i když dobře vím
že bezhlavě se do propasti ženu.
Miluji. Lásku rozdávám,
ač vedle tebe zůstala jsem sama.
Svou lásku najevo ti dám
i když je neopětovaná.
Času je málo. Už se stáří blíží,
srdce se chová, jak když mladé bylo.
Dám ti svou lásku. To mi neublíží.
Rozdávám - však jakoby z ná neubylo.
Přečteno 468x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (3)
Komentujících (3)