Pojď se mnou../jiní jdou vedle mne../
s tebou opírám se loktem o nebe...
S pohledem tvých moudrých očí,
všechna má trápení končí...
S každým pohlazením tvých promoklých křídel,
mé utichlé srdce zase láskou jančí..
22.06.2007 12:30:00 | Žqáry
Člověče, tebe mám asi vážně nejraděj...
... ale probůh, nikomu to tu neříkej! 'o)
22.06.2007 11:29:00 | Hesiona-Essylt