Za sluncem
Anotace: Romantika a slzy při západu Slunce...všechno dobře dopadne,..:)
Kráčím za sluncem, co právě zapadá,
Ten krásný pocit, mě zcela ovládá.
Vnímám zář, a teplo, ne jenom ze slunce.
Vzpomínám na ten čas, slzy stékají,
Moje srdce se city netají.
Ucítím dotek, vezmeš mě za ruku,
Není útěku,
A já nechci, je mi nádherně,
Utřeš mi slzy a jdeme za sluncem,
....tentokrát společně...
Komentáře (0)