Jenom jedno jediné mi chybí
Jenom jedno jediné mi chybí jsi to ty a to kus nádherného človeka co v tobě se skrýva a svou lásku najevo mi dává ten pocit,jenž nemůže vynahradit kolem vše tebe.A na tebe ja myslí vám na to,že den ode dne k tobě jak loďka na jezeře připlouvám jsem ti čím dál tím víc blíž až dorazím k tomu tvému břehu nezmůžu se na nic víc jenom na to zlatí chci ti říct:I LOVE YOU...
Komentáře (2)
Komentujících (2)