dnes už je to rok
Anotace: bolest rozchodu a stálé lásky
Dnes už je to rok
Dnes už je to rok , co jsem Tě pozdravil
a poprvé políbil.
Dnes už je to rok, kdy naše láska vzplála.
Ale já ji zhatil, Tak krásná se nám zdála.
Já toho však lituji, já Tě stále miluji.
Pročpak se to stalo? Proč stačilo tak málo?
To já se pořád sebe ptám, proč nevyšlo to právě nám.
Proč nevyšlo to právě nám!
Když všechno krásné být se zdálo. Pro mě dokonalým se to stalo.
Čas nám velmi rychle plyne, láska prý časem zhyne!
Ale není tomu právě tak! Je to přesně naopak!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)