Anotace: Vem si mě,nenechem mě odejít!Vyhovuje Ti to, tak proč si neužít...:-(
Ježiš tam má být přišla a v dálce,ale nevadé..Jo ráda bych ucítila svobodu,vymazala jeho fotky jeho tvář z mého podvědomí, jeho contacty a tak dále.
Ale?zase to podvědomé ale,přináši zlobu, přináši žal, tak holka, připusť si že kus srdce Ti vzal.Tak vzchop se a odejdi pryč, do moře hoď pomyslný klíč, klíč od lásky, klíč od něj.Tak vzchop se holka, vzchop,ať nezbydou Ti jen vrásky a proplakaný životní děj.
22.06.2007 22:04:00 | Blaniii:)
Nedej se zmámit....
Nenech ho pít z tvých pramenů.
Měla bys raději slavit,
že máš možnost výběru...
Bojuj!...Sedni na koně,nohy pevně do třmenů.
Nejprve cval...To zvládneš.
Já vím, že bolí každý sval...
Ale pak tryskem pryč a ucítíš svobodu.
22.06.2007 21:58:00 | Dekadence
Děkuji,bohužel ne zrovna dokonale...Zase jsem ustoupila,zase jsem za ním pryšla,rozbrečela se mu v náruči a řekla,že počkám až se rozhodne jestli vztah vlastně chce:(Bolí mě to,ale bohužel mě něčím okouzlil na tolik,že nedokážu odolat..Láská bolí, srdce se chvěje, on jen stojí a v dílce se směje..
22.06.2007 21:50:00 | Blaniii:)
Znám tyhle stavy....vystihla jsi to perfektně.
A jak to s tebou ( s ní, s kým? ) dopadlo?
22.06.2007 21:37:00 | Dekadence
Něčím mě to opravdu chytlo...Fakt se mi hodně líbí
22.06.2007 21:35:00 |