Známý,neznámý.....
Neznáme se asi ani měsíc pouhý...
párkrát jsme se setkali...
začínáš probouzet ve mě touhy,
chci však abychom kamarády zůstaly.
Líbil se mi i tvůj hlas,
když pozdrav ke mě letěl
neznám tě však tak dlouho zas,
nerad bych někomu naletěl.
Až si začnem věřit víc,
a kamarádství stačit nebude,
až kromě tebe nebudu chtít nic,
až si láska k nám cestu dobude.
Potom uvidíme co bude dál,
hezky by nám možná bylo,
musím ti znovu říct že rád tě mám,
u mě v srdci pro tebe ještě místo zbylo...
Nezaručuji ti však vůbec nic,
nechtěj teď prosím po mě víc...
Komentáře (3)
Komentujících (3)