Balím
Anotace: ..vzpomínky i věci
Tenkrát sny nešly sbalit do krabic,
tak neměli jsme skoro nic,
jen pár věcí
a přeci..
To nestojí už za zmínku,
když dnes balím každou vzpomínku.
Balím vše, co už dávno není,
úsměvy, dotyky, pobláznění
a víc věcí
a přeci..
Až když sundávám obraz ze stěny,
pochopíš - sny jsou dosněny.
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: lalej
Komentáře (8)
Komentujících (8)