Koupelnová
Anotace: mozaika
Sbírka:
Studna
v pozdní koupelnové pěně
dávám vplen své tmavé já
o city škemrám neprodleně...
mé ebenové já
seškrábeš ze stěn
z mokrých žlutých dlaždiček
ty dvě tři kapky...
vypij je prosím...
anebo si je vemni do spánku
pro ten dotek ebenových červánků...
mokrý, slaný oceán
tam někde v dáli
ten, pro který jsme lhali
pro který jsme si lhali
my, my jsme klamali
sebeklam
plakali
mokré žluté slzy
na dlažičky...
ale teď, když neprodleně
plavu v ebenové pěně
mám ty svoje pozdní city
nazpátek.
Komentáře (1)
Komentujících (1)