Zabijte slona
Anotace: Jak je to snadné.
Každý krok
po slovu následném
ubíjí vteřiny dlouhého čekání
ve kterém dívka netuší
že blíží se sloní stín
aby slon bezelstně vstoupil
do míst
kde zvoní
srdce porcelánová.
Co krok
to zapraskání střepů.
Tak cestu zdobí
stopy krve srdce a slona
v dané chvíli
kdy dívka prosí Amora
aby šípem svým
utratil zvíře
ranou z milosti.
Komentáře (5)
Komentujících (5)