Pojď...
Anotace: inspirováno člověkem,díky kterému vím,jak lásku prožít a ne se jí jen trápit....
Pojď,povíme si o lásce….
řekls a pak mě letmo políbil do vlasů
v hlavě mi proběhly věty z románů od klasiků
a Vítr dokonce jakoby ustál
jen pro ten pocit,
bez kterého do toho dne život vlastně za nic nestál
Pojď ,povíme si o naději,
tenké nitce,která nás pojí,
ačkoli ani jeden neví,jestli se tím neženem do pekel,
kde trápení bolí
Pojď,zahojíme šrámy našich duší,
škoda,že ani jeden z nás netuší,
co tolik toho druhého bolí,
uzavřené komnaty starých bolestí,
Od kterých už nechceme najít klíč
Pojď a promluv o bolesti,
co tě tíží a nedá ti spát
zábrana minulosti,
nezdolný hrad…
Pojď a polož mi hlavu do klína,
pro tu chvíli ,kdy vše krásné znovu začíná
pro schopnost znovu zažít ten pocit,
co znamená milovat
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Vacluvka, pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)